Snackify

Gratis geplaats en bijgevuld

Assortiment

Wij hebben voor iedere locatie een passend assortiment

Wij denken graag met je mee

Onze automaat is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij het consumptiegedrag van jouw medewerkers of bezoekers. We houden op afstand in de gaten welke producten populair zijn en welke minder gevraagd worden. Zo zorgen we voor een ideale samenstelling van producten die aansluit bij de wensen van iedereen.

De beste prijzen voor jouw automaat

Als specialist in Full service vending kunnen we de beste prijzen aanbieden voor de producten in de automaat. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om lagere prijzen aan te bieden voor bijvoorbeeld verantwoorde producten. Zo stimuleren we gezonde keuzes en maken we het voor iedereen aantrekkelijk om voor een verantwoord tussendoortje te kiezen.

Jouw gewenste prijzen hanteren

Tegen een maandelijkse vergoeding kunnen we jouw gewenste prijzen hanteren voor de producten in de automaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lagere prijzen voor medewerkers of bezoekers, of speciale kortingen bieden op bepaalde producten. Op die manier heb je zelf de controle over de prijzen en kun je inspelen op de wensen van jouw medewerkers of bezoekers.

Geschikt voor bedrijven en instellingen met 100+ medewerkers/klanten

Onze trommel automaat is een ideale keuze voor bedrijven en instellingen met meer dan 100 medewerkers/klanten. Hierdoor wordt gegarandeerd dat er voldoende vraag is om de trommel automaat rendabel te maken.

Ontdek onze trommel automaat

Wil je jouw medewerkers en klanten voorzien van gezonde en gemakkelijke voedingskeuzes? Onze trommel automaat is dé oplossing voor bedrijven en instellingen die een gezonde levensstijl willen stimuleren. Met onze automaat kunnen jouw medewerkers en klanten op elk moment van de dag genieten van heerlijke en gezonde snacks, zoals:

De trommel automaat is uitgerust met verschillende vakken, waarin diverse gezonde snacks kunnen worden bewaard. Het enige wat jouw medewerkers en klanten hoeven te doen, is hun keuze maken, betalen en genieten van hun heerlijke snack.

Vertrouw op de kwaliteit van onze verantwoordelijke snacks

Bovendien kun je erop vertrouwen dat onze trommel automaat jouw medewerkers en klanten voorziet van gezonde snacks, die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Onze snacks zijn namelijk zorgvuldig samengesteld en bevatten alleen de beste ingrediënten.

Klaar voor uw gratis automaat?